Реализирани Проекти

Строителна компания „Иванови и Ко“ има над 10 построени жилищни сгради, като сме подсигурили повече от 150 апартамента в тях. Към завършените сгради имаме изградени и няколко търговски обекта, като към този момент разгърнатата застроена площ на всички готови проекти надминава 13 000 квадратни метра.
На тази страница можете да видите някои от последните ни сгради, които сме завършили в град Асеновград. Всички те са проектирани и изградени от наши професионалисти, като редица клиенти в момента се радват на модерните си жилища.

Mountain View Residence

Boutique Dream House

The Grey Houses

Това е един от по-мащабните проекти, който включваше изграждането на три свързани блокови структури. Сградата е тип „кооперация“, като всяка от блоковите структури има 5 етажа с един приземен допълнителен етаж за гаражи и търговски обекти. От страната на булеварда приземният етаж е използван за витрини на магазини, тъй като местоположението е изключително удобно за такъв тип търговски обекти.

Сградата е построена в съответствие с всички модерни стандарти за качество и отразява нуждите на хората, търсещи съвременни жилища в града. Дизайнът съчетава в себе си едновременно модерна визия и изискана практичност. Частично остъклените тераси отговарят на желанията на клиентите, като осигуряват удобство и стил. Специфичният синкаво-сив оттенък на сградите ги отличава от околните структури, без обаче да ги прави натрапчиви. Точно заради този оттенък сме нарекли проекта „The Grey Houses”.

Ул. „Костур“ 9

Жилищната сграда на ул. „Костур“ 9 е чудесен пример за типа къщи и апартаменти, които се търсят в града. Тя се намира на едно спокойно място и отразява удобството, което стои в центъра на проекта. Боядисана в меки и уютни цветове, със специални сенници към мансардните апартаменти, тази жилищна сграда се вписва перфектно в обкръжението.

Сградата се състои от 4 етажа с апартаменти и един приземен етаж за гаражи. Интересното при нея е съчетанието на модерни архитектурни решения с безвременните дървени и стъклени детайли, които си пасват изключително добре.

Ген. Дандевил 22

Строителството на жилищни сгради може да изглежда посредствено отстрани, но то разчита на фината архитектурна гениалност, както и на дизайнерски решения, които да придадат живот и уют на сградата. Сградата на ул. „Генерал Дандевил“ 22, която „Иванови и Ко“ построи, е ясен пример за съвременен дизайн, който обаче разчита и на топлината на безвременните детайли.

Топлият кафяв цвят на компонентите, който изпъква на фона на светлия кремав нюанс, автоматично ни напомня за топлина. Това се подчертава още по-добре от малката градинка към входа, която със зеленината си радва живеещите в този комплекс. С тази сграда показваме как е напълно възможно да се създаде една модерна структура, която същевременно носи усещане за топлота и комфорт.

Ул. Цар Освободител 36

С тази сграда строителна компания „Иванови и Ко“ успява да съчетае съвременните архитектурни и дизайнерски практики с комфорта, който клиентите ни търсят. Самата сграда се радва на една уникална визия, която черпи вдъхновение от модерните тенденции, без да изглежда крайно модернистично и студено.

В тази структура сме заложили на топлината като основна черта на сградата, но я съчетаваме успешно със стъклени и метални елементи, които ни напомнят за съвременните дизайни на сгради. Това съчетание е идеално за спокойни квартали и чудесен баланс между традицията и нововъведенията!

Avrora Dream House