За Нас

„Иванови и Ко“ , развива дейност в областта на инвестирането, проектирането и изграждането на жилищни сгради. Амбициозната идея стартира през 2008 г. в средите на строително-предприемаческата колегия. Ръководството на фирмата ни съчетава професионалните си познания с добър усет за нуждите на клиентите и отношение към следване на стандартите и качеството във всяко едно негово измерение.

През годините строителна компания „Иванови и Ко“ се стреми не просто да реализира проекти, но заедно с тях и да гради безупречна репутация. Ние сме отдали на това да предоставяме най-високо качество, комбинирано с всички стандарти за безопасност. Винаги сме били устремени в използването на иновативни индустриални решения, за да осигурим отлични резултати както в конструкцията на проектите, така и в самия дизайн.

Всеки един проект, с който се ангажираме, получава нашето пълно внимание. Сред основните ни цели в работата е да предоставим адекватни и навременни строителни решения, които да отговарят на нуждите на пазара. Следим всички тенденции в света на строителството и имплементираме добрите практики в нашата сфера, за да гарантираме най-високо ниво на строителство. Ние се гордеем със жилищните сгради, които сме завършили и това, което сме дали на нашите клиенти.

За нас водещи принципи са:

Внимание към хората, лоялност в работата, прецизност към детайлите и постоянство в стандартите. Ние уважаваме вашите идеи, с упоритост преследваме целите си и сме безкомпромисни към материалите, с който работим. Гарантираме Ви – сигурност и безопасност в процеса на работа, иновации, усъвършенстване, стриктно изпълнение на договорите и отговорност към поетите ангажименти.

В строителна фирма „Иванови и Ко“ няма място за компромиси. Качеството се забелязва на всеки етап от работата и всяка част от нашата дейност – от строителните консумативи, които използваме, до инструментите, с които работим. Инвестираме в служителите си, за да сме сигурни, че целият ни екип предоставя високо ниво при всеки наш проект.  Това ни позволява да бъдем една постоянно развиваща се компания, която е насочена към качеството на услугата и удовлетворението на клиентите ни.

За своите 11г. успешно развитие „Иванови и Ко“ има реализирани:

  • Над 10 жилищни сгради
  • Повече от 13000 кв.м обща разгърната застроена площ
  • 150 броя жилища
  • 10 търговски обекта

Нашата цел е едно своеобразно предизвикателство към самите себе си, благодарение на което успяваме да се надграждаме във всеки наш обект, като се интересуваме и следваме тенденции за дизайн, иновативни идеи и качествено изпълнение. С това убеждение работим всеотдайно, за да продължим собственото си развитие и да дадем най-доброто на нашите клиенти. Ние мислим мащабно и строим с отдаденост до ключ за ВАС!

Някой от нашите бижута

Реализирани Проекти